2013. július 15., hétfő

Joyetech eVic változtatható feszültségű e-cigi - Jelenlegi ára: 22 990 Ft


A Joyetech eVic készlet jellemzői
Az eVic jelenleg a legprofibb, változtatható feszültségű MOD készlet, amely rugalmas beállítási lehetőségeivel a legkülönlegesebb elvárásaidnak is megfelel. Az első olyan MOD készlet, amelynek szoftverét folyamatosan aktualizálhatod a legújabb felhasználói igényeknek megfelelően. Nagyszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy az eVic súlya töredéke a legtöbb MOD készülék súlyának.
Az eVic teljes körű beállítást és monitorozást biztosít számodra. A készüléket saját kijelzőjén keresztül, továbbá számítógépes programmal is beállíthatod. Létrehozhatsz egyedi profilokat, amelyekben a saját igényeidnek és a patron jellemzőinek megfelelően tudod meghatározni a kívánt feszültséget (voltban), vagy a teljesítményt (wattban). Ezeket a profilokat később könnyedén betöltheted az adott patronnak megfelelően, így nem kell állandóan megadnod ezeket a beállításokat. Használhatod automata üzemmódban (hány másodpercig izzítson automatikusan), de természetesen manuális izzításra is lehetőséged van.
A készülék impozáns kijelzőjén Te magad állíthatod be, hogy mi hol jelenjen meg. Bal oldalon a slukkszámot, a dátumot, vagy a patron ellenállását, jobb oldalon pedig az akkumulátor töltöttségét, vagy a riasztási adatokat tüntetheted fel saját elvárásaidnak megfelelően. A készülék riasztási funkciót is biztosít, amellyel megadhatod, hogy mennyi slukk, vagy használati idő után jelezzen. Az akkumulátor teljesítményét slukk, százalék és mAh alapján, a patron ellenállását ohm-ban ellenőrizheted, de ugyanígy megnézheted a slukkhosszak idejét, valamint az akkutest hőmérsékletét is.
A készülék teljesítménye 2 és 11 watt között, feszültsége 3 és 5 volt között szabályozható.   A készüléket USB kábellel töltheted, és töltés közben is használhatod.
A szett számítógépes programjával teljes körű statisztikát kérhetsz le e-cigis szokásaidról, amit kedved szerint akár egy excel táblába is lementhetsz.
A Joyetech eVic készlet tartalma:
1 db eVic készülék (test)
1 db 2600 mAh Samsung akku (18650 típus)
1 db USB kábel
2 db USB port takaró
1 db hálózati adapter
30 ml nikotin mentes ajándék e‐ liquid (mely termékeim között megtalálható és tetszés szerint választható)
magyar nyelvű használati útmutató
Túlterhelés védelem: 10 másodpercnyi izzítás után automatikusan kikapcsol
Zsebzár funkció: van, 5 gyors gombnyomással ki-be kapcsolható
A készletben található kontrollfej már a javított konstrukció, a készüléket az eVic V1. 2 szoftverrel szállítjuk. A készlet patront nem tartalmaz!



Jelenlegi ára: 22 990 Ft

Az aukció vége: 2013-08-02 00:16
. Joyetech eVic változtatható feszültségű e-cigi - Jelenlegi ára: 22 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése