2013. július 7., vasárnap

RÓMA BELV. PALACE HOTEL4* 4NAP/2FŐ REG. NYÁRON IS! - Jelenlegi ára: 59 700 Ft


BW Hotel Ambra Palace ****
Róma / Olaszország
Deluxe szálloda Róma központjában
4 nap két fő részére büféreggelivel
Az utalvány hétvégén, ünnepnapokon, és nyári főszezonban is felhasználható!
 
 
Az ajánlat tartalma:
 
• 4 nap / 3 éjszaka kétágyas szobában két személy részére
• Napi svédasztalos reggeli két személyre
• 50% kedvezmény egy italt a bárban
• Internet használat
A speciális ár tartalmazza a fent felsorolt szolgáltatások és 2 fő részére, beleértve az összes adót és díjat, a helyi idegenforgalmi adót, mely 3 EUR., - / fő / éj.
 
Üdvözöljük  Rómában a Hotel Best Western Ambra Palace-ban!
 
A 4 csillagos szálloda közelében található a központi pályaudvar a Roma Termini,   a Colosseum és a S. Maria Maggiore egyház , egy olyan területen, amely a közelmúltban felújítottak. A szálloda ideális a nemzetközi utazók számára élvezhetik és felfedezhetik Rómát. Csak 2 háztömbnyire van a Termini pályaudvartól ezért a szálloda ideális kiindulópontja Rómában.
A metróállomás Vittorio Emanuele ténylegesen mindössze 100 méterre található a szállodától.
Az Ambra Palace Hotel várja Önt!
A szálloda 78 szobával, bárral, recepció, lobbyval, reggeliző teremmel valamint olvasóterem található és a Róma központjában a Best Western Hotel Ambra Palace hotelben.
 
 
 
Szobák:
Szobák a Best Western Hotel Ambra Palace hotelben: a szállodában nagy figyelmet fordítottak a részletekre, a hangszigetelt ablakokra és modern komfortérzetre. Minden szoba zuhanyzós fürdőszoba / kád, WC, Wi-Fi internet-hozzáférés, telefon, minibár, tea-és kávéfőzővel, műholdas TV, széf, légkondicionálás.
 
 
 
Reggeli:
A reggeli minden nap 07. 00-10. 00-ig, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon 11. 00-ig.
A Best Western Palace Hotel Ambra kínál ügyfeleinek minden reggel egy finom és nagyon gazdag büféreggelit. A büfé gazdag, különböző válogatott, friss ételekkel várják a vendégeket, meg fogja találni nem csak a tipikus olasz reggelit, hanem egy bőséges étkezést hatalmas választékkal, nemzeti és nemzetközi ételekkel.
 
Olvasóterem:
 
A Best Western Ambra Palace itt: a hotel várja vendégeit egy kis olvasótermmel, ahol a vendégek nyugodtan pihenjenek, olvassanak egy könyvet, újságot vagy éppen magazinokat. Akár néhány perc alatt egy kényelmes kanapén, eltűnődhetünk Róma történelmén.
 
A bár:
Az elegáns Bar "Le Note" A Best Western Ambra Palace Hotelben ideális hely a kikapcsolódásra. Egy mozgalmas nap után Rómában és hagyja, hogy a nap végén kényeztetésben részesüljön ebben a meghitt részében a szállodának.
 
 
Üdvözöljük az " Örök Városban " !
 
Olaszország fővárosa számtalan látnivalót kínál. Jöjjön és fedezze fel a hajdani hatalmas Birodalom központját!
A Tiberis folyó partja mentén, hét dombon elterülő Rómát kereskedelmi szempontból igen kedvező helyen alapították. A város a folyónak azon szakaszán fekszik, ahol könnyű volt az átkelés. A legenda szerint i. e. 753-ban Romulus és Remus, Mars hadisten és Rhea Silvia ikergyermekei alapították Rómát, s miután megölte fivérét, Romulus lett Róma első királya. A következő évszázadok során szabin és etruszk királyok váltogatták egymást a trónon, majd i. e. 509-ben kikiáltották a köztársaságot. Róma a Földközi-tenger egész térségében uralkodó állammá fejlődött, amely Nagy-Britanniára, Galliára, a Duna menti országokra, Észak-Afrikára és Kis-Ázsiára is kiterjesztette hatalmát. I. u. 312-ben Konstantin császár elismerte a kereszténységet, s rezidenciáját Konstantinápolyba (Isztambul) helyezte. A népvándorlások idején a várost többször kifosztották, Róma elnéptelenedett. 756-ban, Kis Pippin uralkodása alatt hatalomra kerül a papság, amely a középkorban folyamatos harcokat vívott a császár alattvalóival. A barokk és a reneszánsz időkben Róma ismét kulturális és művészi központtá vált, s 1870 óta az újjáalapított egységes olasz állam fővárosa.
Vatikán, Szt. Péter Bazilika..
A Vatikán az egyik a világ kevés enklávéja (egy ország, amelyet teljes egészében egy másik ország területén helyezkedik el) közül. Ez az 1929 óta létező ország 44 hektáros területével világ legkisebb országának számít. Az apró ország fő látványossága a Szent Péter-tér, és bazilikája, a Szent Péter-bazilika, meg persze a 14 csodálatos vatikáni múzeum
.
 
A Basilica di San Pietro in Vaticano, azaz a Szent Péter Bazilika egyike Róma négy nagy bazilikájának. A bazilika a Vatikán legkiemelkedőbb épülete, és kupolája uralja Róma látképét. A bazilika méretei elképesztők, szinte leírhatatlanok, de azért megpróbáljuk megtenni. 1989-ig ez volt a világ legnagyobb katolikus temploma, amikor is Elefántcsontpart fővárosában, Yamoussoukroban található bazilika megelőzte. Területe 2, 3 hektár, és kapacitása több, mint 60 ezer fő, tehát elférne benne pl. Veszprém lakossága! Hossza 211 méter, legnagyobb szélessége 186 méter, legnagyobb magassága pedig 132 méter. A templomban található számos jelentős művészeti alkotás között mindenképpen kiemelendő Michalengelo Piétája, amely a művész egyetlen szignált alkotása. Rögtön a bejárat után, jobbra látható. A Szt. Péter Bazilika Michalengelo tervezte kupolájába lifttel, majd pedig 537 lépcsőfok megmászásával fel lehet jutni
.
Colosseum
Róma egyik szimbóluma, a Colosseum, a legnagyobb amfiteátrum, amely a Római Birodalom idején épült, a római építészet egyik legjelentősebb alkotása. Az aréna Kr. u. kb. 70-72-től 80-ig épült. Eredetileg 50 ezer néző befogadására volt képes, gladiátorviadalokra, állatviadalokra, és egyéb előadásokra használták. Színhelye volt a kora-kereszténység idején nyilvános kivégzéseknek, amelyeket állatviadalokkal kombináltak.
.
 
Forum Romanum / Roman Forum
A Capitolium, és a Palatinus domb között terül el az ókori Róma központja, melyet mára teljesen feltártak, így a helyiek, és a turisták könnyedén elképzelhetik a hajdan volt nyüzgést, és a patináns kultúra virágzását. A Forum Romanum volt Róma ítélkezésének, politikai életének, és kereskedelmének a központja. A Forum Romanumon számos különböző istennek (pl. Saturnus, Janus, Vesta, Concordia) szentelt templom állt, itt volt a szenátus helye, a kivégző tér, ezeken felül bazilikák, palotamaradványok, és négy diadalív romja található itt. Éjszakai vezetéseket is tartanak, amikor is holdfényben csodálhatók meg a letűnt időkből megmaradt romok.
 
Trevi-kút
A világ egyik leghíresebb, és legszebb szökőkútjába rengetegen dobnak aprópénzt, mivel a hiedelem szerint, aki pénz dob a kútba, az visszatér Rómába. Ez Róma legnagyobb szökőkútja - 26 méter magas, és 20 méter széles. A barokk szökőkút Nicola Salvi tervei alapján épült, és 1762-re készült el, azóta többször is restaurálták (legutóbb 1998-ban). A pénzérmékből naponta kb. 3000 Euró gyűlik össze, mely összeget a nap végén begyűjtik, bár néhány ötletes tolvaj alkalmanként mágneseket használva próbál lopni a kútból
.
Spanyol lépcső
Európa leghosszabb, és legszélesebb kültéri lépcsője, a rómaiak egyik kedvenc találkahelye 138 lépcsőfokból áll, 1717-ben épült, és utoljára 1995-ben újították fel. Azért Spanyol lépcső a neve, mert ma is itt található Spanyolország nagykövetsége. Létét nem kis mértékben egy francia diplomatának, Étienne Gueffiernek köszönheti, aki 20 ezer scudit adományozott a lépcső megépítésére. Szépsége mellett hangulata is lenyűgöző, mindig tele van helyiekkel, turistákkal, fiatalokkal, és szerelmespárokkal.
A lépcső az 1585-ben felszentelt Trinitá dei Monti templomhoz vezet, mely előtt található a Obelisco Sallustiano, Róma egyik egyiptomi obeliszkja, a lépcső alján pedig egy hangulatos tér (Piazza di Spagna), és egy 1627-29-ig épített barokk szökőkút látható.
 
.
Róma az a város, ahol mindenki megtalálhatja a kedvére való látványosságot vagy elfoglaltságot: számtalan műemlék, múzeum, étterem, bár, divatüzlet várja az idelátogatókat.
 
Utazás:
Repülővel:
- A repülőtér : "Leonardo da Vinci" , majd  vonatottal közelíthetjük meg a szállodát. A vonat 30 percenként jár, és fél óra alatt a központban vagyunk .
Autóval:
- A központi pályaudvartól javasoljuk, hogy kövesse a jelzéseket 26-29 Fiumicino Terminal majd kijáratnál a Via Giolitti, ahonnan 5 perc sétára elérhető a hotel.
Információ:
Best Western Ambra Palace Hotel****
Via Principe Amedeo, 257
00185 Róma
Az utalvány szabadon átruházható, ezért ajándéknak is kiváló!
 
Az utalvány vásárlástól számított 1 évig érvényes a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében, kivéve szilveszter, húsvét, vásárok és kongresszusok, 04. 28. -05. 31, 10. 01. -10. 31.
Ünnepnapokon április, június, szeptember hónapokban foglalás maximum érkezés előtt 3 héttel lehetséges.
Az utalvány hétvégén, ünnepnapokon, és nyári főszezonban is felhasználható!
A szabad időpontok utáni érdeklődés, és a gyermekek után fizetendő többletköltség a szállodával történő egyeztetést igényel!
Több utalvány igény szerint összevonható, így a tartózkodás meghosszabítható!



Jelenlegi ára: 59 700 Ft

Az aukció vége: 2013-07-24 23:37
. RÓMA BELV. PALACE HOTEL4* 4NAP/2FŐ REG. NYÁRON IS! - Jelenlegi ára: 59 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése