2013. április 27., szombat

Márkás,mintás szép ruhacsomag 10-13 év 15 db-os! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Márkás, 15 darabos ruhacsomag 1 Ft-ról!
Minden ruha tavaszi vékony felső, vagy hosszú ujjú póló. Szép, hordható állapotban vannak (vasalást és mosást igényelnek).
Foltot nem találtam egyiken sem, alakvesztés 1-2 darabon látszik, a kislányfejes pulcsi ujján van két kisebb lyuk, a többi szép állapotban van. 2 darab bio szövetből készült. Használt ruhára licitálsz, használatból eredő kisebb mértékű bolyhosodás előfordulhat rajtuk(erre kitalált "boholytalanító" eszközzel ez orvosolható. )Van amelyik teljesen hibátlan.
Összességében egy szép, használható ruhacsomagot nyerhetsz. Márkák: Disney, Here&There, Hello Kitty, C&A, Hannah Montana, Okay, Next, Miss E-vie, Betty Boop, Cherokee.
Nézz szét nálam, mert a család kinőtt ruháit árulom és sok szép, márkás gyerekruha csomagot indítok, mindent 1Ft-ról!!  
Egerben személyesen át lehet venni általam meghatározott helyen és időben. A posta saccolt, pontosat csomagolás után tudok mondani.
Pozitív értékelésre törekszem, ha valami gond adódna a megnyert áruval szólj és mindent megoldok! Igyekszem minél pontosabb leírást adni a feltöltött cuccaimról!
A számlaszámomat a rendszer kiküldi automatikus levélben, nem kell külön kérni. Vedd föl velem a kapcsolatot e-mailben ha megnyerted az aukcióm! A címedet írd meg!      


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-05-07 21:30
. Márkás,mintás szép ruhacsomag 10-13 év 15 db-os! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése