2013. május 30., csütörtök

HOTEL HELIKON KESZTHELY 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hotel Helikon Keszthely
Napfény, víz, levegő .... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között.  
A háromcsillagos, saját strandszigettel rendelkező Hotel Helikon sport- és konferenciaszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája aktív kikapcsolódást ígér kicsiknek és nagyoknak.
Töltsön el Ön is családjával néhány feledhetetlen napot jól felszerelt, balatoni panorámás szobáinkban! Gyermekei szórakoztatásáról a főszezonban képzett animátoraink gondoskodnak. A sport szerelmeseinek számtalan lehetőséget nyújtunk: többek között salakos és fedett teniszpályák, teke, vízisport-eszközök (szörf, kajak, vízibicikli, mini aquapark), fitneszterem áll vendégeink rendelkezésére.
Az ajánlat tartalma
Időtartam: 3 nap / 2 éjszaka 2 fő részére
Ellátás: félpanzió
- korlátlan finn szauna, uszoda és fitneszterem használat
- nyáron petanque, streetball pálya, ugráló pad, tollas felszerelés használata
- ingyenes WIFI használat
Külön fizetendő:
Az extra költségek (telefon, minibár, parkolás stb. ) valamint az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő. (18 éves kor felett: 390, -Ft/fő/éj)
Parkolás: 600 Ft / éj
Térítés ellenében igénybevehető szolgáltatások:
Masszázs, talpreflex-masszázs, manikűr, pedikűr, fedett-és salakos teniszpályák, tekepálya, kerékpár, kozmetika, infraszauna
A környéken elérhető programajánlatok:
Festetics Kastély (Keszthely): fő látnivalója a Kastélymúzeum és a Hintómúzeum. Az épületben rangos koncertek, mesterkurzusok nyújtanak élményt a komolyzene kedvelőinek, 7, 2 hektáros angol stílusú parkját növényritkaságok díszítik.
Balatoni Múzeum (Keszthely): A Balatoni Múzeum állandó kiállításain a Balaton kialakulásáról, állat- és növényvilágáról, a halászat és a hajózás történetéről, a balatoni fürdőéletről és a környék ásatásairól láthatnak tárgyi emlékeket. Termeiben évente 4-5 történeti és képzőművészeti időszaki kiállítás is megtekinthető.
Georgikon Majormúzeum (Keszthely): több érdekes kiállítás várja a látogatókat.
Afrika Múzeum, Balatonederics: A múzeumot dr. Nagy Endre, a neves Afrika-vadász hozta létre; csont- és fafaragványok, trófeák, állatbőrök, afrikai törzsek kultikus tárgyai tekinthetők meg. A kis szafariparkban afrikai állatok láthatók természetes környezetben.
Az üdülési kupon felhasználhatósága, érvényességi ideje:
Érvényes: 2013. 11. 17-ig. Kivéve kiemelt időszakokban, valamint a szálloda zárva tartási ideje alatt. (Főszezon: 2013. július 12. – 2013. augusztus 25. ) használható fel a szálláshellyel történő időpont egyeztetést követően,
Egyéb megjegyzések:
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Tétel száma: 3391


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-06-04 20:15
. HOTEL HELIKON KESZTHELY 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése