2013. június 20., csütörtök

Borostyán felnőtt mama papa lánc vegyes +leírás - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


FELNŐTT BOROSTYÁN NYAKLÁNC VEGYES SZÍNBEN
Valódi Balti-tengeri borostyánból. Szemenként csomózva, csavarzárral. Nagyon szép formájú gömbölyded szemekkel.
Saját tapasztalat alapján (IS) bátran ajánlom mindenkinek: a borostyán természetes fájdalomcsillapító,  emellett immunerősítő, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatással is bír.
KIVÁLÓ AJÁNDÉK!
A nyaklánc mellé saját, részletes (három oldalas színes) leírást is mellékelek annak gyógyhatásairól, az itteni rövid ismertetőn felül.
További kérdéseket örömmel megválaszolok, kérdezni mindig érdemes! : o)
Ingyenes szállítási feltételekről lejjebb!
SÜRGŐS KÉRÉST IS KÉSZSÉGGEL TELJESÍTEK!
Igény esetén elsőbbségi díj megfizetésével akár egy vagy két munkanapon belül kézhez kaphatod - ehhez Részedről gyors utalás szükséges, figyelembe véve a 4 órás utalás előnyeit. FIGYELEM: CSAK UTALÁSSAL MŰKÖDIK.
Természetesen mindez függ a napszaktól, a levelezést igyekszem naponta kétszer ellenőrizni, de ha nem lennék gép-közelben és nem kapsz pár órán belül e-mailt, hívj bátran a piactér által küldött kapcsolat-felvételi levélben szereplő számon.
A BOROSTYÁN GYÓGYHATÁSÁRÓL
A borostyán viselésének régi hagyománya van Európában és a Távol-Keleten. Úgy tartják, hogy csökkenti a torok-, fül-, és gyomorgyulladást, harcol a fertőzésekkel és a légúti megbetegedésekkel. A napfénnyel és a meleggel kapcsolják össze, erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, gyorsítja a sebek gyógyulását.
A borostyán gyulladáscsökkentő és gyógyászati tulajdonságait az allopatikus gyógyászat is felismerte. Ausztriában, Svájcban és Németországban a borostyán bébiláncokat a patikákban is lehet kapni, mivel az orvosok régóta ismerik a borostyán gyógyító hatását, mely a nyugtató, fájdalomcsillapító, görcsoldó, köptető és lázcsillapító tulajdonságokból adódik. Viselés közben a testhő hatására illóolajok szabadulnak fel a borostyánból, a bőrön keresztül felszívódnak és a véráramba jutnak. A borostyán nem kő (hanem megkövesedett fenyőgyanta), meleg a tapintása, nagyon kényelmes és könnyű a viselete.
 
Fizetési és szállítási feltételek:
Fizetés: kizárólag előre, átutalással vagy személyesen lehetséges.
Szállítás: postázás ill. személyes átvétel.
Vásárlás esetén az utaláshoz szükséges adatokat (cégnevet és bankszámlaszámot, utalandó végösszeget) a visszaigazoló e-mailben tüntetem fel. Az utalandó végösszeg a termék(ek) vételára és postázás esetén a szállítási költség, amennyiben a személyes átvétel megoldható, természetesen nincs szállítási költség.
Személyes átvétel esetén a helyszín lehet:  
- Veresegyház-Fót-Dunakeszi és vonzáskörzete
- Budapesten Újpest vagy Rákospalota és a Belváros, Deák tér környéke valamint ezek között útba ejthető területek.
Postázás: A szállítási költséget a posta mindenkori, aktuális díjszabása szerint alkalmazom. A termék(ek)et az utalás jóváírását követő 3 munkanapon belül postázom.
Légpárnás vagy postakész kipárnázott borítékban küldöm, sima vagy ajánlott küldeményként (utóbbi igény esetén módosítható és bővíthető pl. elsőbbségi vagy értéknyilvánítás). Pontosítás a rendelés összesítésekor, az igényekhez igazodva: nem kötelező ajánlott küldeményként kérni, de érdemes megfontolni!
! Kedvezményes vagy ingyenes szállítás:
Több ékszer vásárlása esetén, a két héten belül leadott rendeléseknél a további termékekre INGYENES SZÁLLÍTÁS POSTAKÉSZ BORÍTÉKBAN (extra szolgáltatás fizetendő).
Ebben az esetben kérem a szándék előzetes jelzését, az első vásárlást követően küldött mail-re válaszolva.
5000 Ft felett az alap postai díjat én állom (extra: ajánlott, elsőbbségi).



Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2013-07-09 12:12
. Borostyán felnőtt mama papa lánc vegyes +leírás - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése